Цветановски Андреј

Филмографија

 

 

    Фестивали:

    GO East Филмски фестивал , Визбаден, Германија, 2012

    Филмски Фестивал во Тузла, Босна и Херцеговина, 2012

    In the Palace Меѓународен фестивал на краткометражен филм, Бугарија, 2012

    Филмски фестивал Херцег Нови, Црна Гора, 2012

    „Врева“ уличен фестивал за активизам, Србија, 2012

 

  •  „Магијата на една култура“ (документарен)