Деспотовски Слободан

Филмографија

 

  • 2015 - „Збор“ (долгометражен)

 

  • 2011 -  „Македонија во време на османслиската власт (документарна серија)

 

  • 2006 - „Американецот“ (Тв филм)

 

  • 2003 - „Волци“ (Tв филм)

 

  • 2001 - „Одмазда“ (долгометражен)

 

  • 2001 - „Во душата моја“ (документарен)

 

  • 2001 - „Заведени“ (Тв серија)

 

  • 1984  –  „Кратка средба“ (Tв филм)

 

  • 1982  –  „Мистериозен предмет“ (краткометражен)