Ќортошев Јане

Филмографија

 

  • 2005 – „Возови...или како го снимив првиот игран филм на Балканот“  (тв филм)

 

  • 2004 – „AIR MAIL  (краткометражен)

 

  • 2002 – „Кратко“  (краткометражен)

 

  • 2001 – „Пресија...или како од време на време балонот пука“  (краткометражен)

 

  • 2000 – „Фил ... или замена за љубовта“  (краткометражен)

 

  • 1999 – „Шест дена остануваат до извлекувањето“  (краток документарен)