Михајловски Наум

Филмографија

 

 

    Награди:

    Специјална награда од жири - Фестивал на добротворни цели, Монако, Франција, 2012

    Фестивали:

    Фестивал  на јужнословенски филм, Тузла, Босна и Херцеговина, 2013

    Скопски филмски фестивал, Македонија, 2012

    Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Битола, Македонија, 2012

    Фестивал на европски филм - CineDays, Скопје, Македонија, 2012

 

  • 2011/2012 - „Кругови“ (краткометражен)

 

  • 2004 -  „Просечна брзина“ (краткометражен)

    Фестивали:

    Меѓународен фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“, Битола, Македонија

 

  • 2000 - „Опседнатост“ (студентски краткометражен)

 

  • 1999 - „Светецот“ (краткометражен документарен)