Вујичиќ Стојан

Филмографија

 

 

  • 2011 - „Претставување„ (документарен)

 

  • 2011 - „Бено и Роза„ (документарен)

 

  • 2009 - „Метох„ (документарен)

 

  • 2007 - „ Крајот на светот е почетокот на светот„ (документарен)

 

  • 2003 - „Здивот ме врзува„ (документарен)

 

  • 2000 - „Распаѓање„ (краток)